Afgelopen jaar heb ik een aantal massage diploma’s behaald, van twee daarvan had ik dat al laten weten nl. Stoel en Sportmassage. En nu heb ik ook de Wellnessmassage en eind mei Massagetherapie behaald.

Dankbaar en blij dat ik dit heb mogen volgen, het was intensief, maar heel leuk om te doen. En ook om te zien en ervaren dat het zo goed klachten kan helpen verlichten!

Heeft u nog vragen of denkt u dat ik wat voor u kan betekenen, neem gerust contact met mij op.

Heb je interesse om samen te wandelen in Zwolle-Zuid?

Samen wandelen is leuker dan alleen wandelen. De omgeving is bosrijk en langs weilanden. Een weldaad voor je gezondheid!

De bedoeling is om dit elke 4e week van de maand te doen.

Wil je meer weten, neem contact op!

Een heugelijke ontwikkeling; na maanden training heb ik een diploma in sportmassage behaald. Het was een leuke en leerzame opleiding.

Naast stoelmassages kan ik nu ook uitgebreidere massages geven. Daarnaast ben ik bezig met een vervolgopleiding waardoor ik binnenkort ook mensen met verschillende aandoeningen, door middel van massage, kan behandelen. Een massagebehandelplan is vanaf nu al mogelijk.

Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

Kort geleden heb ik bij een bedrijf gezondheidschecks en stoelmassages gegeven.

Voor velen was het confronterend om stil te staan bij je eigen gemeten waarden zoals je gewicht, buikomvang etc., maar ook een moment van bezinning en ontspanning tijdens de massage. Een mooie combi!

Aan de hand van de gemeten waarden en enkele vragen wordt de gezondheidsleeftijd berekend en heb ik een adviserend gesprek waarbij de tops en tips worden besproken.

Voordelen voor werknemer en werkgever! Preventief bezig zijn met en bewustwording van je leefstijl. Een win-win situatie! En een relax moment tijdens de massage met zo nodig persoonlijke oefeningetjes.

Op regelmatige basis een stoelmassage aanbieden is voor de werkgever een investering die zich terugverdiend in minder werkverzuim.