Massagebehandeling:

30 min. voor 25,00 euro;

45 min. voor 40,00 euro.

60 min. voor 45,00 euro.

90 min. voor 60,00 euro.

Massage-abonnement:

6 keer 30 min. van 150,00 euro voor 130,00 euro

6 keer 45 min. van 240,00 voor 220,00 euro.

6 keer 60 min. van 270,00 voor 250,00 euro.

6 keer 90 min. van 360,00 voor 350,00 euro.

Consult en massage: van 75,00 voor 70,00 euro! (1 uur consult en 30 minuten massagebehandeling)

Consult: 50,00 euro (1 uur)

Overige belangrijke informatie:

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Afspraken die niet op tijd worden afgezegd, breng ik volledig in rekening.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagecadeaubon? Stuur me dan een mail naar info@praktijkhofvaneden.nl Ik ontvang graag de gegevens voor wie de bon bestemd is en het gewenste bedrag. De ontvanger mag zelf de massagebehandeling bepalen. De massagecadeaubon kan tegen contante betaling bij mij worden opgehaald.

Afgelopen jaar heb ik een aantal massage diploma’s behaald, van twee daarvan had ik dat al laten weten nl. Stoel en Sportmassage. En nu heb ik ook de Wellnessmassage en eind mei Massagetherapie behaald.

Dankbaar en blij dat ik dit heb mogen volgen, het was intensief, maar heel leuk om te doen. En ook om te zien en ervaren dat het zo goed klachten kan helpen verlichten!

Heeft u nog vragen of denkt u dat ik wat voor u kan betekenen, neem gerust contact met mij op.

Heb je interesse om samen te wandelen in Zwolle-Zuid?

Samen wandelen is leuker dan alleen wandelen. De omgeving is bosrijk en langs weilanden. Een weldaad voor je gezondheid!

De bedoeling is om dit elke 4e week van de maand te doen.

Wil je meer weten, neem contact op!

Kort geleden heb ik bij een bedrijf gezondheidschecks en stoelmassages gegeven.

Voor velen was het confronterend om stil te staan bij je eigen gemeten waarden zoals je gewicht, buikomvang etc., maar ook een moment van bezinning en ontspanning tijdens de massage. Een mooie combi!

Aan de hand van de gemeten waarden en enkele vragen wordt de gezondheidsleeftijd berekend en heb ik een adviserend gesprek waarbij de tops en tips worden besproken.

Voordelen voor werknemer en werkgever! Preventief bezig zijn met en bewustwording van je leefstijl. Een win-win situatie! En een relax moment tijdens de massage met zo nodig persoonlijke oefeningetjes.

Op regelmatige basis een stoelmassage aanbieden is voor de werkgever een investering die zich terugverdiend in minder werkverzuim.